Kontorvask

Daglig eller ukentlig renhold av kontorlokaler

 

Vi er et offentlig godkjent rengjøringsbyrå og tilbyr kontorvask til bedrifter i Oslo og omegn med et høyt nivå på kvalitet og miljø. Etter avtale skreddersyr vi kontorvask etter ditt lokale og dine behov. Våre medarbeidere holder et høyt faglig nivå og yter god service, og ønsker å bidra til å gjøre hverdagen enklere for deg.

 

Be om prisAlle renholdstjenester
Kontorvask
Trappevask

Fast kontaktperson

Du får en fast kontaktperson som følger både deg og renholderne tett opp. Vi lager i samarbeid en renholdsplan for daglig eller ukentlig renhold.

 Våre renholdere holder et høyt faglig nivå og arbeider med HMS og miljø godt integrert. Vi er et offentlig godkjent rengjøringsbyrå, og har flere kvalitetssertifiseringer.

Daglig eller ukentlig kontorvask

På befaringen hjelper vi deg med å gå gjennom lokalene og finne det rengjøringsbehovet som passer for deg, basert på vår erfaring.  Da vil du få en pris basert på riktig grunnlag. Det kan være at du ønsker og trenger renhold hver dag, eller èn eller flere dager i uken. Ved kontorvask inkluderer vi også støvtørking av PC-skjermer, annet elektrisk utstyr og kontorpulter, i tillegg til rengjøring av gulvflater.

Økt trivsel med godt renhold

Når kontorlokalene er rengjort blir det et bedre inneklima, noe som har stor betydning for dine medarbeidere. Rene og ryddige kontorer vil gi dine ansatte bedre trivsel og økt motivasjon.

Kontorvask kan inneholde;

Kontorrenhold kan inneholde alt du ønsker innenfor renhold av kontorlokalene, og kan omfatte:

  • Rengjøring av gulv
  • Rengjøring av toalett og bad – vaske speil, fliser, toaletter og vask
  • Rengjøre kjøkken – kjøkkenfronter, benkeplate og rydding
  • Bord og overflater
  • Støvsuging av tepper og myke møbler
  • Rengjøring av typiske berøringspunkter som lysbrytere o.l.
  • Bytte ut sanitærartikler
  • Tørke støv på møbler, vinduskarmer, radiatorer, lysbrytere, PC-skjermer, tastatur etc
  • Tømme søppelbøtter

Victoria Reichenberger

Vi benytter oss av RenholdsTeam regelmessig og vi er alltid like fornøyde med resultatet. De er punktlige, raskt tilgjengelige og gjennomfører oppdragene med høy kvalitet. Anbefaler de på det sterkeste, de gjør en super jobb!!

Yngvild Skaraas

Kan virkelig anbefale Renholds Team AS. Utrolig god vasketjeneste! Effektive, profesjonelle. Ikke minst serviceinnstilte og hyggelige.

Jacob Ingjær

Vi har brukt Renholds Team i en årrekke til vask av storkjøkken. De er pålitelige og etterlater bestandig et utmerket resultat.

Øystein Liene

Disse leverer TOPP 10 på alt av vask, utrolig serviceinnstilte. Bruker de både privat og i jobb der BICO står for totalprosjekt.

Godlia Borettslag - Atle Hansen

Vi bruker Renholds Team til trappevask i 27 oppganger, kontor og lager. Anbefales.

I Opsahl

Vi benytter Renholds Team til flere av våre restauranter, og er godt fornøyd med kvalitet og profesjonalitet. Anbefales!